Jelenlegi hely

Próbáld ki, hogy néznél ki Barbie babaként vagy Ken-ként!

Ami gyerekként teljesen normális és elfogadott volt, mint például, hogy egy kislány Barbie babákkal játsszon, az most a felnőttek játszóterén nagyon megosztó társadalmi jelenség lett.

Nem túlzás azt állítani, hogy az egész világ Barbie-lázban ég, és ezzel együtt izzanak az ellentétek és a véleménykülönbségek: szeretem-gyűlölöm, ezerszer megnézném - ha fizetnének sem mennék el rá, mély mondanivalója volt a filmnek - sablonosan butácska limonádé...

A rózsaszín tökéletlenség tökéletessége már nem csak a gyerekek kiváltsága, felnőtek ezrei bújnak be Barbie és Ken bőrébe, ha csak egy fotó erejéig is.

Barbie babák által sulykolt szépségideálba most mi is beállhatunk, ugyanis csak egy fotó kell magadról és a te „Ken”-edről, és máris megnézheted, hogy milyen Barbie vagy Ken lennétek.


Ők a Barbie "gyerekeim"

bairbie.me linkre kattintva egy egyszerű felületre érkezel, ahová egy kamerába néző képet kell feltöltened. A legegyszerűbb, ha gyors csinálsz magadról telóval egy szelfit, mindegy hogy áll a hajad, az alkalmazás úgy is átalakítja :) .Majd kiválasztod, hogy Barbie vagy Ken szeretnél lenni, aztán már csak, haj, bőrszínt kell választanod, és pikk-pakk, némi várakozás ellenére meg is kapod az eredményt. Néhány dollárért vízjel nélkül is letöltheted, de természetesen vízjellel ingyenesen is le tudod tölteni. Nekem nem ért meg párszáz forintot, úgy hogy én beérem vízjeles képpel is…

Ilyen lennék én Barbie-ként... (mondjuk a derék mérettel meg is elégednék :D)


Itt pedig Babie "anyu és apu" a gyerekeink szerkesztésében 

Makai Marianna- Kecskemétimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére