Jelenlegi hely

PIC-I TÖRTÉNET – Ajánlott olvasmány minden édesanyának!

Patak Gyöngyvér: Család a dombon c. regényének 1. része szórakoztatóan kíséri végig egy anya nem mindennapi kihívásait. Hamarosan megjelenik a 2. rész, addig is elolvashatod a két rész közötti eseményeket: a PIC-i történet  című kisregényt. 

A néhány éve a NOE szépirodalmi díját elnyert történet átdolgozott kiadását most ingyenesen letöltheted a szerző (aki nekünk csak "Gyömbi", hiszen a Kaposvárimami főszerkesztője volt)  honlapjáról!

‒ Mit szólnál egy kislányhoz? Egy kisbabához… ‒ teszi fel a kérdést Norbi a Család a dombon regény 1. kötete végén.

Három fiú és a történtek után már maga az ötlet is őrültség! Vagy mégsem?

A folytatásból kiderül Gyömbi válasza ‒ és az is, hogy a válasz milyen „következményekkel” jár. Nem mindig azt kapjuk, amire számítunk. Van, hogy az ember egy másik dimenzióba csöppen. Élet és halál közé. Ismeretlen, félelmekkel és bizonytalansággal teli helyzetekbe. A feladat, amit kapunk, sokszor nehéz, és erőn felül kell helytállni.

Mi ad támpontot, mi mutat utat, ha egymást érik a sötét és vidám gondolatok, az izgalmas, fájó és felemelő pillanatok?

Az élet igazán fontos dolgai bújnak elő a sorok közül: gyarlóságaink mellett a feltétlen szeretet, odaadás, akarat, összetartás és összetartozás.

Család a dombon 1. és 2. része között történt eseményeket OLVASD EL a PIC-i történet c. kisregényben! (Önálló könyv – ha nem ismered a regényt, akkor is érteni fogod.)

Felemelő történet szeretetről, türelemről, küzdelemről, győzelemről. Ajánlott olvasmány minden édesanyának, aki gyermeket hozott a világra!

Töltsd le INGYEN:

KÉREM A PIC-I TÖRTÉNETET!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére