Jelenlegi hely

Ingyenes kertmozi ingyenes popcornnal nyolc nagyvárosban

Országos ingyenes nyári mozis program nyolc magyar nagyvárosban nem csak filmrajongóknak.

Egy országjáró turné keretében A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi program többek között Pécsre, Debrecenbe, Keszthelyre és Szegedre is ellátogat. A kellemes időtöltéshez ingyen popcornnal járulnak hozzá a szervezők, a vetítések előtt ráadásul Paramount-kvízen is megmérettethetik magukat a filmrajongók, a legjobbak egy páros mozibelépővel lesznek gazdagabbak.

Újra útnak indul A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi program, mely közkedvelt filmeket kínál a különböző városok szabadtéri vetítővásznain. Idén is a közönség szavazhat arról, hogy három sikerfilm közül melyik kerüljön vetítésre.

A választható filmek:

 • Az elveszett város
 • Top Gun: Maverick
 • A híres Ron Burgundy legendája

Június 28-án, Budapesten veszi kezdetét a Paramount mozis programsorozata, az Akvárium után legközelebb pedig a szolnoki TISZApART Mozi szolgál majd a pompás nyáresti kikapcsolódás helyszínéül. Az első alkalomnál már el is dőlt, hogy Tom Cruise tavalyelőtti akcióslágerét, a Top Gun: Mavericket nézheti meg a budapesti közönség, a szolnoki film sorsát a hivatalos Facebook-esemény alatt lehet figyelemmel követni.

A döntés nem is olyan könnyű, hiszen három különböző műfajú, sztárokkal telepakolt kultuszfilm áll rendelkezésre. Aki épp nem szupergyors vadászgépek hajszájára vágyik, az választhatja Sandra Bullock és Channing Tatum egzotikus helyszíneken játszódó romantikus vígjátékát, a 2022-es Az elveszett várost, aki pedig igazán meg akarja dolgoztatni a rekeszizmait, annak ott van Will Ferrell frenetikus paródiája, a 2004-es A híres Ron Burgundy legendája.
 

Valamennyi helyszínen 19 órakor nyitják a kapukat, a kvízjáték 19:45-kor kezdődik, a közönség által előzetesen kiválasztott filmet pedig 20:30-tól vetítik.

A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi teljes nyári programja:

 •         Június 28. – Budapest, Akvárium
 •         Július 4. – Szolnok, TISZApART Mozi
 •         Július 17. – Eger, Márai Központ
 •         Július 24. – Pécs, Káptalan Kert
 •         Augusztus 1. – Debrecen, Nagyerdei Víztorony
 •         Augusztus 7. – Keszthely, Fő tér
 •         Augusztus 14. – Szekszárd, Romkert
 •         Szeptember 3. – Szeged, Nyugi kert

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére