Jelenlegi hely

Gyerekek jelentkezését várja a LEGO Csoport, akik vezető álomalkotóként ellátogathatnak a vállalat dániai központjába

A LEGO Csoport világszerte keresi azokat a gyerekeket, akikből összeáll majd a vezető álomalkotók csapata, hogy életre keltsék saját képzeletüket a LEGO® DREAMZzz™ álomvilágában.

Vezető álomalkotóként a gyerekek szerepe az lesz, hogy megmutassák a fiataloknak az álmok pozitív és kreatív hatását szerte a világon, és ötleteikkel inspirálják a játékgyártó vállalat tervezőit és vezetőit.

A különleges csapatot az új LEGO DREAMZzz bevezetése alkalmából keresik, amely a fantasztikus új tévésorozaton és készleteken keresztül életre kelti a gyermekek álmainak kreatív erejét.

A jelentkezés után a kiválasztott gyerekeknek lehetőségük lesz részt venni egy különleges utazáson és elrepülni Dániába, a LEGO Csoport központjába, ahol találkozhatnak a LEGO DREAMZzz tervezőivel és interaktív workshopokon vehetnek részt, amellyel ők is hozzájárulnak majd a LEGO DREAMZzz tartalmak alakításához.

Cerim Manovi, a LEGO DREAMZzz kreatív igazgatója: “Ez valóban egy álomfeladat! A vezető álomalkotók csapatával fantasztikus lehetőségünk lesz, hogy rávilágítsunk a gyerekek álmainak határtalan kreatív erejére. Sok sikert mindenkinek, aki jelentkezik!”

A jelentkezés menete:

  • 6-12 éves gyerekek jelentkezését várják, akiknek a szülei vagy a gondviselőjük tudja beküldeni álomlényüket, a gyerekek által megálmodott rajzról vagy akár LEGO építményről készült fénykép formájában. A pályamű témája egy álomlény vagy álombeli jármű, amelyet ők álmodtak meg és kockákból épült.
  • Az álomlény mellé egy rövid leírást is kérnek, amelyből kiderül, hogy hívják az alkotást, mire képes, és miért volt izgalmas az álmuk ezzel kapcsolatban.
  • Határidő: 2023. június 20.
  • További információ és a jelentkezési felület: http://LEGO.hu/dreamzzz

A LEGO DREAMZzz sorozat elérhető a LEGO YouTube csatornáján, az első évad pedig teljes egészében megtekinthető a Netflixen.


A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.  A LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 130 országban értékesítik.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft.-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 3200 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

További információért látogasson el a www.LEGO.hu oldalra!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére