Jelenlegi hely

EDU ÁSZ Díj a legászabb pedagógusoknak

Elismerés azoknak, akik a legtöbbet teszik a gyerekeinkért! Mutassátok meg nekünk Magyarország kiemelkedő pedagógusait bölcsitől általános iskoláig!

Kitartóan, szívből, minden erejüket beleadva dolgoznak nap mint nap azért, hogy a gyerekeinknek a legjobbat adják. Gyakran érezhetik úgy, hogy erőfeszítéseik láthatatlanok, ezért is tartjuk fontosnak, hogy minél többször forduljon feléjük a reflektorfény.

Kisgyermekgondozók, óvónők, tanítók, tanárok - Idén 3. alkalommal szeretnénk díjazni őket a ti segítségetekkel!

Nálatok ki az EDU ÁSZ?

Fantasztikus a bölcsiben a gondozó nénitek, az oviban az óvó nénitek, óvó bácsitok vagy a suliban a tanító nénitek, tanító bácsitok? Ha igen, szerezzétek meg neki a Móra Kiadó EDU ÁSZ díját, hogy érezze az elismeréseteket. Beszéljetek a szülőtársakkal, de a jelöltek előtt tartsátok titokban!

Ki lehet EDU ÁSZ pedagógus?

Az első, ami minden korosztályra érvényes, hogy legalább a csoport vagy osztály fele támogassa a jelölést, a többi elvárás azonban korosztályonként eltér.

BÖLCSŐDÉSEK

A bölcsődések szülei fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. Örömmel veszünk pacaalkotásokat vagy kollázst a gyerekek közös munkájaként, de ez nem feltétele a nevezésnek ebben a korosztályban.

ÓVODÁSOK

A bölcsődésekhez hasonlóan a szülőktől várjuk, hogy fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. A gyerekektől pedig rajzos, festős, színezős alkotásokat várunk az óvodapedagógussal kapcsolatban.

ISKOLÁSOK

Az iskolásoktól írást és rajzokat, fotókat, vagy bármilyen formájú képi megjelenítést egyaránt kérünk, amiből megtudjuk, milyen különleges dolgokat tesz a jelölt, mit szeretnek benne a gyerekek, milyen közös élmények vannak, vagy miért hálásak neki.

Pályázat beadása

A szkennelt vagy lefotózott rajzot és az ajánlást e-mailben küldjétek el a jatek@mora.hu e-mail-címre. A tárgyba írjátok bele: EDU ÁSZ díj bölcsőde / óvoda / iskola

Nevezés, további infók ITT, a szervező oldalán.

A pályaművel együtt elküldendő adatok minden korosztály esetén:

  • az intézmény neve, címe
  • kapcsolattartó e-mail-címe, telefonszáma; postacíme
  • pedagógusotok neve (esetleg beceneve), e-mail-címe;
  • a csoport- vagy osztálylétszám.
Nevezési határidő: 2023. május 22. éjfél

Eredményhirdetés

A nevezőket e-mailben értesítjük. Az EDU ÁSZ díjat elnyert pedagógusok az EDU ÁSZ Oklevél mellé a Móra kiadó meglepetését kapják, melyet elpostázunk a nevező által megadott címre, hogy átadhassátok pedagógusnapon.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére