Jelenlegi hely

5 lépés online önismereti és párkapcsolati programok februárban ingyenesen!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Házasság Hetéhez és a Valentin naphoz kapcsolódóan február hónapban ingyenessé teszi mindhárom 5 lépéses online játékát, amelyek önismeretünk mélyítésében és párkapcsolatunk fejlesztésében nyújthatnak játékos és hatékony segítséget.

A három programból kettőt - "5 Lépés" és a "MÉG 5 Lépés" - már több ezren elvégeztek. Ezek a pároknak szóló alapfokú és haladó játékok nemcsak könnyen teljesíthető, kellemes együtt töltött órákat ígérnek, s ennek hozadékaként egy intenzívebben megélhető, kölcsönösségen alapuló kapcsolatot, hanem mindegyikben ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között.

A harmadik program az első kettő sikerén felbuzdulva újonnan született a neves klinikai szakpszichológus, Hal Melinda közreműködésével, és az önismeret, énerősítés a témája.

A programok folyamatosak, nincs jelentkezési határidő!


5 Lépés Önmagamért – Online Énerősítő Program

Mindannyian vágyunk egy stabil, harmonikus párkapcsolatra, arra, hogy szeretve legyünk, hogy biztonságban érezzük magunkat a világban, hogy a nehézségeket le tudjuk küzdeni, és az életünk egy kiszámítható, békés mederben folyjon.
De hogyan válasszuk meg a párunkat, ha közben gyakran nem tudjuk az érzéseinket megfogalmazni, nem tudatosítjuk a pozitív tulajdonságainkat, azokat a képességeket, melyekre támaszkodhatunk, kommunikációnk sem megfelelő, vagyis homályos az önismeretünk.

Tudatos döntést igényel az önismereti munka, tudatos figyelmet és vizsgálódást. Nem mindig könnyű eljutni magunkhoz, hiszen hozzuk a családi mintákat, a másoktól felvett szokásokat, a társadalmilag elvárt normákat, a félelmeket, a rossz beidegződéseket.

Ez az online kurzus lehetőséget biztosít arra, hogy mélyebb betekintést nyerj önmagadba, megerősítsd a belső erőforrásaidat, és jobban megértsd az érzelmi és pszichológiai működésedet. Az ingyenesen elérhető program részeként olyan fontos témákra fókuszálhatsz, mint az önismeret, az empátia fejlesztése, a hatékony kommunikáció, és még sok más.

Milyen hozadéka lehet az önismereti munkának?

 •     önmagadat adhatod az életben, egy párkapcsolatban
 •     empatikusabb, együttérzőbb lehetsz
 •     hatékonyan kommunikálsz, és képviseled magad
 •     célokat tűzöl ki, döntésképesebb leszel
 •     társas kapcsolataidat megválogatod
 •     kijelölöd a határaidat
 •     magabiztosabb, önazonos lehetsz.

A programban résztvevők között 3 havonta nyereményeket sorsolnak ki (az alábbiakból szabadon választva):

 •     Iránytű - aktuális előadása: haromkiralyfi.hu/shop
 •     Társalgó – aktuális klubalkalom: haromkiralyfi.hu/tarsalgo-januar
 •     zsengeneráció - aktuális programja: haromkiralyfi.hu/zsengeneracio-bor-es-sajtkostolas
 •     Úton a végtelen személyesség felé - Kopp-Mária Emlékkönyv: haromkiralyfi.hu/uton-a-vegtelen-szemelyesseg-fele
 •     Alapítványi füzetek (5) mappában - haromkiralyfi.hu/projektek

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!


Alap Program: 5 Lépés – A Párkapcsolatunk Út-on Tartásáért

5 játékos együttlét program - az eleven kapcsolatért! Fedezzétek fel ismét egymásban, ami a kezdetekkor odavonzott a másikhoz, amire, akire mindig is vágytál! Minden párkapcsolatnak időnként szüksége van az érzelmek felpezsdítésére, ehhez pedig a legkiválóbb megoldás a közös élmények, játékos együttlétek átélése.

A szeretet és az összetartozás útján haladva mindannyian arra törekszünk, hogy párkapcsolatunkat megerősítsük és fenntartsuk. Az Alap Program lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebb betekintést nyerj a párkapcsolatod dinamikájába, és hatékonyabb eszközöket szerezz a kapcsolatod ápolásához. Az interaktív program során olyan témákkal foglalkoztok majd, mint a kommunikáció, az együttműködés és az egymás iránti tisztelet.

A játékban végig résztvevő párok között 5 nyereményt sorsolnak ki (az alábbiakból szabadon választhattok egyet):

 •     családi múzeumi belépő
 •     szabadtéri nyomozós játék
 •     gasztronómiai kupon
 •     bowling
 •     orgonakoncert

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!


Haladó Program: MÉG 5 Lépés Egymásért – A Párkapcsolatunk Fejlődéséért

Az emberi kapcsolatok folyamatosan változnak és fejlődnek, és fontos, hogy mi is lépést tartson ezzel a változással. A MÉG 5 Lépés Egymásért – A Párkapcsolatunk Fejlődéséért"  egy játékos lehetőség arra, hogy még mélyebbre hatolj a kapcsolatodban, és új szintre emeld az együtt töltött időt. Az online kurzus során olyan témák kerülnek elő, mint a bizalom, az őszinteség és az intim kommunikáció.

Mi vár rátok a haladó programban, kulcsszavakban?

    1. élmény: Párkapcsolati leltár
    2. élmény:  Évszakok
    3. élmény:  Hűség, hűtlenség, szexualitás
    4. élmény:  Kommunikál!
    5. élmény: Közelség

A játékban végig résztvevő párok között 5 nyereményt sorsolnak ki (az alábbiakból szabadon választhattok egyet):

 •     családi múzeumi belépő
 •     szabadtéri nyomozós játék
 •     gasztronómiai kupon
 •     bowling
 •     orgonakoncert

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére