Jelenlegi hely

Országos vízipisztolycsata lesz 40 fürdőben

Országos vízipisztolycsata és egyúttal különleges rekordkísérlet is lesz a Magyar Fürdőszövetség tagfürdőiben augusztus 19-én.

Gyere vízipisztolyozni a kedvenc fürdődbe!

A rekordkísérlet célja, hogy augusztus 19-én, szombaton egy időben akár több ezren vehetnek részt egy fergeteges vízipisztolycsatában a 21. századi technika segítségével, online módon összekapcsolva. 

Közismert, hogy Magyarország páratlanul gazdag termálvizekben, ma már szinte bármerre járunk az országban, találhatunk erre a kincsre épülő fürdőket, strandokat. A Magyar Fürdőszövetség célja, hogy évről évre olyan közös programokat szervezzen, amelyek hozzájárulnak az itthoni fürdők és ezek sokszínűségének minél szélesebb körben megismertetéséhez, illetve egyáltalán a fürdőzés népszerűsítéséhez.

Feledhetetlen nyári strandélmény lesz az országos vízipisztolycsata és egyben rekordkísérlet! 

Az újdonság, hogy nem egy helyszínen, hanem egyszerre több helyen folyik majd vízipisztolycsata. Összesen 40 fürdő csatlakozott a most első alkalommal meghirdetett, közös „Magyar Rekordkísérlet” akciónkhoz. A kelettől nyugatig, északtól délig tartó, gyakorlatilag országos lefedettségnek köszönhetően a vízipisztolycsatában részt venni kívánó vendégek elérhető közelségben találhatnak ehhez fürdőt.

A rekordkísérlet célértéke a Magyarországon egy időben legtöbben vízipisztolycsatát játszó fürdőzők száma. A rekordkísérlet tervezett időpontja 2023. augusztus 19. (szombat), 14 óra. 15 percen át kell a vízipisztolycsatának folyni minden helyszínen.

Idén országszerte 40 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez

A Magyar Rekordok 22 éves történetében jelenleg a rekordot 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tartja. A mostani kezdeményezés egyedülálló abban, hogy a telekommunikáció segítségével „egy helyszínként” egész Magyarországot jelenti majd, a résztvevők és a helyszínek száma egyaránt a rekordkísérlet tárgya.

A rekordkísérletet a Magyar Rekord Egyesület, mint központi szervező koordinálja, minden egyes helyszínt online módon, internetes alkalmazáson keresztül elektronikus, valós idejű kép- és hangkapcsolattal lesz összekötve.

Összesen 40 fürdő csatlakozott a most első alkalommal meghirdetett, közös „Magyar Rekordkísérlet” akciónkhoz, a teljes listát ITT találod!

Természetesen Debrecenben és Hajdú-Biharban is lőhetsz!

Az Aquaticum SPA várja a felfegyverzett önkénteseket augusztus 19-én Debrecenben a Kalandmedencénél 14 órakor! Az esemény részletei ITT.

Hajdúszoboszlón a Hungarospa, Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma várja a rekordereket!

ADL - Debrecenimami

Forrás

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére