Jelenlegi hely

„Nyárra formában!” - Az Imami és a Gyerünk, Anyukám! FORMA-BONTÓ pályázata

Szeretnéd újra jól érezni magad a bőrödben? Fogynál, izmosodnál, fittebb lennél, de nem tudod, hogy az anyaság és (házi)munka mellett hogyan szakíts időt magadra?

Az Imami oldalakat megálmodó, kétgyerekes Gellén Nóra példája azt mutatja: akár 40 év és 80 kiló fölött is VAN MEGOLDÁS!
 

NÓRA EDDIG KÖZEL 20 KILÓTÓL SZABADULT MEG.
Nem 2 hét alatt, nem használt semmiféle „csodaszert” és nem is koplalt: egyszerűen megtalálta a mozgásnak azt a formáját, ami passzol egy elfoglalt anyuka napirendjébe.
És még élvezi is! 


   


HOGY SIKERÜLT NEKI?  3 RÉSZES SOROZATBAN MESÉLI EL:

1.: HangSÚLYok

2.: FORMA-BONTÓ: igen, EZ kell nekem!

3.: Élet a FORMA-BONTÓ  után
 

PÁLYÁZATUNK NYERTESEI:

Országszerte közel 150 anya döntött úgy, hogy belevág a FORMA-BONTÓ Programba és nyárra formába hozza magát! Ők 6 héten át, május közepéig heti 6 nap, napi 30 perc igen intenzív tornán vettek részt... A zsűri meghozta döntését és a sorsolás is megtörtént, így kiderült, hogy kik nyerték el pályázatunk díjait:

A zsűri díjazottja: Szilágyi Zsófia
A sorsolás nyertese: Király Viktória

Nyerteseinknek és minden résztvevőnknek gratulálunk!

 

HOGYAN PÁLYÁZHATSZ?

Pályázatunk azoknak szól, akik (Nórához hasonlóan) elvégzik a „Gyerünk, Anyukám!” 2017. április 3-án induló, 6 hetes, online FORMA-BONTÓ programját.

 

A program díja: 333 Ft/ edzés*, koránkelő kedvezménnyel: 300 Ft/ edzés*, amire a Gyerünk, Anyukám! oldalán tudsz majd jelentkezni.

FONTOS!  Ha szeretnél részt venni pályázatunkban és elnyerni díjaink egyikét: a programra való jelentkezés előtt csak egy névvel és e-mail címmel


(Nincs macera: csak 1 perc!)

Mi történik, ha  pályázol, de mégsem veszel részt a FORMA-BONTÓ programban? Semmi: a pályázatod érvénytelen lesz.

Mi lesz, ha részt veszel a FORMA-BONTÓ programban, de nem töltöd ki a fenti űrlapot? Sajnos nem nyerheted el a díjakat...mert ez a pályázat CSAK az Imami oldal látogatóinak szól.

* Ha mind a 36 fél órás tornát elvégzed. A program részvételi díját előre, egyösszegben, a Gyerünk, Anyukám!-nak kell fizetni. Az összeg nem visszaigényelhető, ha a programon a Gyerünk, Anyukám!-on kívülálló okokból nem tudsz résztvenni.

MI A PÁLYÁZAT DÍJA?

Aki elvégzi a 6 hetes programot, mindenképp nyer: szebb, feszesebb alakot, önbizalmat, fittséget, a mozgás örömét… de természetesen díjakkal is készültünk:

Azok között, akik  PÁLYÁZNAK ITT és elvégzik a 6 hetes FORMA-BONTÓ programot, 1 főt kisorsolunk, 1 főt pedig zsűri választ ki. Mindketten az alábbi díjakban részesülnek:

  • 2017.  év végéig tartó Gyerünk, Anyukám! havi előfizetés**, és
     
  • a profi divatfotósból, fodrászból, sminkesből és stylistból álló Átváltoztatjuk TEAM csapatának felajánlásával részvétel egy igazi "átváltoztató" fotózáson***!

**A havi előfizetés értékében bármely Gyerünk, Anyukám! programon való részvétel is választható.

*** Az átváltoztató fotózás 1 éven belül használható fel a nyertes/díjazott által választott helyszínen (Budapest, ill. nagyvárosok), az előre meghirdetett időpontokban.

Minden pályázónknak, aki végigcsinálja a 6 hetes programot, névre szóló oklevelet állítunk ki a nem mindennapi teljesítmény elismeréseként!

A program elvégzését a Haladási Napló igazolja. A sorsoláson az vesz részt, aki a Haladási Naplót kitöltötte.  A Gyerünk, Anyukám! szakértői csapatából álló zsűri a pályázatban résztvevők Haladási naplójának tartalma, előtte-utána fotója és rövid beszámolója alapján ítéli oda a díjat.

MIKOR LESZ AZ EREDMÉNYHIRDETÉS?

2017. május 28-ig értesítjük a nyertest és a zsűri díjazottját.

(A jelentkezés egyszerű: csak név és email cím!)

MI IS AZ A FORMA-BONTÓ PROGRAM?

Alakformálás és állóképesség javítás kifejezetten anyukák számára.

Tervezhető, mégis rugalmas
Minden nap 24 órára online elérhetővé teszünk egy 30 perces videót, amit a nap bármely szakában elvégezhetsz otthon, de csak aznap. Másnap már a következő videó jön.

Intenzív alakformálás és állóképességjavítás napi 30 percben
Minden videón Nóri (Na nem Gellén Nóri, hanem a Gyerünk, Anyukám!-ot megálmodó Kádár-Papp Nóri…)  tart edzést, egyfajta 6 hetes, intenzív formatorna sorozat ez.
 


 

Egymásra épülő, változatos órák
Minden héten 6 nap munka és 1 nap pihenő a menetrend. Minden edzés más és új. A palettán szerepel zsírégetés és állóképesség javítás, törzsizomzat erősítés, illetve alsó- és felsőtest fókuszú erősítés.

Vállalható, de kihívást jelentő feladatsorok
Edzettségtől és állapottól függően 4-6 hónappal szülés után ajánlott, haladó feladatokkal és azok könnyített változataival.

Nyomonkövethető teljesítmény
Vigyázz, fenékbe leszel rúgva ha lazsálsz :) Mindenki látja mások eredményeit, élménybeszámolóit és haladási naplóját.

A közösség ereje és lendülete
Egyszerre indulunk és együtt teljesítjük a 6 hetet. Együtt, sok más anyukával. Folyamatos kommunikáció és támogatás a program résztvevőinek létrehozott, zárt FB csoportban és hírlevelek formájában.

Röviden:

Változtatnál? Itt a lehetőség:

 

Hozzászólások

Nagyon jó ötlet!! Én 67 éves "derék" nagymama vagyok, pályázhatok? Üdvözlettel Mária

Kedves Mária!

A torna nem kor, inkább edzettség függő: épp a napokban találkoztam személyesen a 68 éves Ungár Anikóval, akinek irigylésre méltó a fittsége! Azt javaslom, hogy regisztrálj (ugye tegeződhetünk?) be a Gyerünk, Anyukám! oldalára (www.gyerunkanyukam.hu), így két hétig ingyenesen lehet kipróbálni az órákat. (Kádár-Papp Nóri formatorna light óráját ajánlom kipróbálni, hiszen ő fogja tartani a forma-bontós edzéseket). Ha ezek az órák tetszenek és jól esnek, akkor szeretettel várunk a pályázatban is!

Gellén Nóra

Ha nem volt előzőleg aktív sportos életem, és 2 éve szültem akkor belevághatok ebbe a programba? Köszi a választ!

Szia!

A gyakorlatoknak van könnyített verziója, így - ha nincs egészségügyi problémád - akkor bátran belevághatsz a programba! Szép fokozatosan javulni fog az erőnléted és egyre több örömöt és sikerélményt jelentenek majd az edzések! Szeretettel várunk!

Gellén Nóra

Kedves Nóra! Két hónapja szültem, így az ajánlott 4-6 hónapot nem értem még el. Szeetnék azonban mozogni valamit. A weboldalon lévő gyakolatok is a szülés után 4-6 hónappal kezdhetőek? Köszönettel, Kata

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére