Jelenlegi hely

Szerencsétlenek a gyerekmedencében

avagy búbánat a völgyben

Úgy 6-7 éve megtaláltuk a tökéletes wellness hotelt, gyönyörű kilátással, egy tavakkal övezett csendes völgyben, ami az akkori panellakó énünknek maga volt a Kánaán.
Ennek a 4 csillagos helynek aszuper wellness részlege, a nagyon finom ételei és a kedves személyzete annyira magával ragadott, hogy megszerettük, de annyira, hogy  konkrétan bronz, majd ezüst kategóriás törzsvásárlók lettünk, amikor csak tehettük mentünk, és nem volt semmi más fontos: csak mi és a pillanat...

A legapróbb részletekig tudtunk mindent, melyik medencében hová kell ülni ahhoz, hogy legtovább a miénk legyen az "élmény", hogyan kell elővarázsolni a párát az illat szaunából, hogy Zsuzsi csinálja a legszebb és legjobb melange-ot a drinkbárba, hogy milyen fincsi, ha málnaszörp kerül a száraz fehér pezsgős welcome drinkbe és, hogy nincs ám beszorulva az aranyhal az odúba, csak szimplán bújkál.. Emlékszem még, ahogy üldögéltünk a jakuzziban és jött ment egy-egy család, apuka, anyuka, gyerek vagy épp gyerekek; ahogy ők is drága pénzért, horror áron töltötték ott a szabadidejüket, és még csak ki sem mozdulhattak a gyerekmedencéből. Hányszor gondolunk arra, hogy "szerencsétlenek ott a gyerekmedencében" ott, ahol sem buborék, sem pezsgőfürdő, sem vízsugár, sem örvény sincsen. Ahol nincs más csak állandó felelősség, odafigyelés, nehogy valamelyik gyerek elmerüljön. Abban a medencében, ahol minden mozaik darabka egy  "óvatosan", "ne ugrálj", 'vigyázz csúszik"...

Emlékszem itt derült ki, hogy várandós vagyok..

Aznap már nem mentem masszázsra, Zsuzsi a nagy örömre meglepett egy búcsú pálinkával és egy új élet kezdődött...

Ma 4 évvel később, már mi vagyunk azok a szerencsétlenek a gyerekmedencében.

5 perc szünetet kaptam, mert a mama is velünk "pihen", így együtt tartják a frontot.

5 perc szünetet - egy élménnyi időt a jakuzziban, ahonnan figyelhetem, ahogy mama és apa vigyáz a két gyerekre. 

Bebillegett egy fiatal pár is, a lány falatnyi bikiniben, csodaszép volt, falták egymást a buborékok között, úgy mint mi ugyanott úgy 5 évvel ezelőtt - majd a mindent elrejtő tankinimből pofán csapott a víz és a nosztalgiát felváltotta a kacagó gyerekem, aki megállapította, hogy "megeszem anyát, mert egy kád levesben bugyog"

A hotelben nem változott semmi, ugyanaz az élmény, ugyanaz a pincér, ugyanonnan jönnek a buborékok, de mégis - minden teljesen más.

A Te világod is teljesen felfordult a gyerekek érkezésével?

 

 - Győrimami - 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére