Jelenlegi hely

A férfinak, aki megérdemli – III. Gránit Oroszlán Példakép Díj

A Férfiak Klubja 2017-ben hiánypótló, értékes díjat alapított Gránit Oroszlán Példakép Díj néven, melyet 2019-ben, immár harmadik alkalommal osztunk majd ki a hétköznapok példamutató hőseinek.

A férfiminta jelenléte alapvető fontosságú a családok, a gyermekek, az egész társadalom számára. Kellenek a példamutató férfiak, akik szilárd szövetségben a nőkkel elkötelezetten építik a jövőt!

Mindenki ismer olyan férfiakat, akik megérdemlik a megbecsülést.

A te javaslatod alapján mi azokat a férfiakat szeretnénk a díjjal kitüntetni, akik tetteikkel, példamutatásukkal, hitükkel, lelkesedésükkel mindannyiunk javát szolgálják.

Vagy úgy gondolod, hogy magad is jogosan megkaphatnád a díjat? Légy büszke és lépj ki a nagyközönség elé!

Ha úgy gondolod, hogy te magad is példakép vagy a társadalomban, gyermekeid, tanítványaid, ismerőseid körében, most nincs szükség a szerénykedésre, lépj elő és jelöld magad!

Jelölj vagy jelentkezz szeptember 6. és 30. között az alábbi linken!

Jelölésed magában hozzájárul a férfias példamutatás megerősítéséhez.

Jelölök a Díjra                                Jelentkezem a Díjra

Idén már 5 kategóriában van lehetőség jelölni és jelentkezni:

Apa példakép: A férfias minta családon belül történő átadása fontosságának hangsúlyozására létrehozott kategória
Férfi pedagógus példakép: A férfi pedagógusok társadalmi felelősségének kiemelésére szolgáló kategória
Mester példakép: Értékes edzők, ifjúsági vezetők, népművelők, oktatók, zenekarvezetők, stb. kitüntetésére alapított kategória
Közéleti példakép: Olyan független közéleti személyiségek, írók, művészek, sportolók, stb. számára létrehozott kategória, akik már valami jelentőset „letettek az asztalra”
Felelős üzletember példakép: Olyan vállalkozók, cégvezetők, menedzserek, üzletemberek kitüntetése, akik tudják felelősségük van az egész társadalommal szemben mind szavakban, mind tettekben

Jelölésed és jelentkezésed az első és egyben legfontosabb lépés ahhoz, hogy valóban azok kapják a díjat, akik a legjobban megérdemlik! A beérkezett jelölések közül szakmai zsűrink választja ki kategóriánként a 3-3 döntőst.  A végső győzteseket szintén a szakmai zsűri választja ki, melynek a kihirdetésére 2019. november 18-án, egy nagyszabású gálaműsor keretében kerül sor a New York Palace-ban (Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút 9–11. szám alatt).

Érdekelnek a részletek? Szeretnél jelentkezni a díjra? Látogass el weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtalálsz!

Érdekel

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 15 éve, hogy szeptember 30-a, Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről. A Magyar Olvasástársaság kezdeményezte jeles nap célja, hogy a könyvtárosok, az óvónők, a pedagógusok és a mesével foglalkozó szakemberek, valamint a meseszerető gyerekek és felnőttek ezen a napon megkülönböztetett tisztelettel forduljanak mind a magyar, mind más népek meséi felé.
Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyen nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Ugrás az oldal tetejére